Imorgon!

Gick hem efter första lektionen idag. Var inte vid liv så det var nog bäst så. Bokade tågbiljett till Västerås, så imorgon skippar jag skolan (Igen...) å drar till Annaaa! Kommer hem på lördag igen och det kommer bli så jäääävla fökking värt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag är besviken. tänk på ditt liv för fan!!! du kommer ångra dig så jävla hårt sen, vill du verkligen gå om skolan sen, när alla har tagit studenten? tror du inte det kommer vara jobbigare då? hoppa på "tåget" nu när alla andra är med för fan. så jäkla svårt är det faktiskt inte. satsa på svenska, matte, engelska i alla fall? du kan väl gå till de lektionerna och firra ett G åtminstone? var inte en sån puckad liten emo som tänker "äsch jag fixar det ändå inte, lika bra att jag skiter it, DÖ DÖ DÖ". jag vet ju att det är så du tänker. men jag är smartare än dig. jag vet att du inte är ett litet pucko och det är det som gör mig så JÄVLA ARG. hur svårt är det att träffa Anna på helgen istället för på skoltid? hur jäääääääääääävla svårt kan det egentligen va? och nu när du sover så pissigt, gör något åt det. UT OCH RÖR PÅ DIG FÖR MAN ORKAR MER ÄN VAD MAN TROR. sitt vid datorn mindre, ät bättre. fan till och med en apa klarar av att äta bra och skippa datorn. och om du nu är för barnslig för att inte klara av att vara vegetarian får du väl sluta att vara det trots att du inte vill. jag får damp på dig, snart anställer jag seriöst någon som får ta hand om dig, dra upp dig ur sängen, ser till att du äter och går till skolan. du är en otacksam och barnslig skitunge ska du veta. ta vara på livet du har fått, var glad för att du har vänner. se inte allt från den mörka sidan. FÖRSÖK ATT BÖRJA INTRESSSERA DIG FÖR DITT EGET LIV!! /Du vet nog vem det är som har dampet.

2009-01-08 @ 20:12:06
Postat av: Mirre

Okej Olivia...

2009-01-08 @ 20:33:32
URL: http://bajsmirre.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller med den som skrev det långa inlägget. om alla andra klarar av att gå i skolan så klarar du väl också det?

2009-01-10 @ 14:11:55
Postat av: hannebanane

mirranpirran, det är faktiskt lite så som Olivia säger. Det är också så som jag sa på telefon till dig, hoppa av skolan om du ändå inte tänker gå till den :) skaffa jobb på mcdonalds & varsegod, där har du ditt liv! Så länge du är nöjd med det så är väl det bra, men glöm inte att det här är ditt enda liv, du kommer inte få något nytt! Så ta god vara på det du har, gör något åt det. :)

2009-01-10 @ 20:56:50
URL: http://dentredjefebruari.blogg.se/
Postat av: hassen

lyssna på hassan så blir allt bra.

2009-01-11 @ 02:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0