Viktigt!!

Gått över till en ny blogg. Kika där istället va.


www.bajskvinnan.webblogg.se

Äre verkligen fredag idag?

Ligger i min säng och tittar på Så ska det låta samtidigt som jag trycker i mig tonvis med chips. Mycket sorligare än såhär kan det nog inte bli... Hoppas ni har det tråkigt där ute bland allt mingel.

Åååå.
Ja.
Jag borde nog byta kanal nu.


Synd att inte Peter Harysson inte är programledare längre... Han är ju för stilig den där karln.

Fan

Hade jag haft pengar hade jag sett Thåström ikväll.

Livet är förjävla tråkigt utan pengar . . .


Vad händer ikväll förrutom taco? Nada.

Iallafall

Är i skole.
Gjorde det jag skulle på fotolektionen.
Det snöar jääääääääättimycket.
Klunkade en cola på ca två sekunder.
Köpte nyss godis. Aldrig vart godare än idag, lovar.

Ja, men det är bra iallafall!

Fökk it

Har grova humörsvängningar.

Min kropp är fortfarande äckligt mongo.

På tal om kropp, jag har gått upp i vikt ser det ut som . . .

Jag somnade när jag kom hem efter skolan.

Gått en promenad i skogen idag, å himla bra var det.

Jag ska gå i skolan hela dagen imorgon.

Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer.

Min blogg suger marinerad snopp.


Sol och tid, tid och sol

Är alla så kallade människor lika ytliga och falska i den här jävla skitvärlden?



Å sen när kunde man bara köra med en människa och sen inte bry sig ett skit . . .


Drog hem från skolan. Pallade inte. Solen skiner och jag funderar på vad jag ska göra idag. Mycket saker som jag BORDE göra. Men vart är orken? Inte här iallafall.
Nejje. Nu blir det en lista å sen får vi se. Är rätt sur så träffa folk tror jag inte är någon bra idé. Det var nån tjej/kvinna som ringde på förut och jag vågade inte öppna. Fick nån konstig känsla så jag lät bli. Det var väldet. Inte så mycket vettigt i min hjärna just nu.

Fel håll

Jag flippar ur vilken sek som helst.



IGEN.

WTF

JAG VET INTETETETET alltså.
Ingen förstår nog det här MEN det känns som att mina ben lever i sin egna lila värld och jag bara vill kasta av dem bara för att jag stör mig så mycket. Jag vill sträcka på kroppen hela tiden för det känns som att den är helt jävla ihopdragen. Som om jag har legat i min säng och ruttnat i fyra år. VAD ÄRE FÖR FEL?
Inatt var det likadant. Låg vaken en timma och typ störde ihjäl mig. Låg och sparkade ett tag och imorse låg mitt påslakan på golvet.

Mm, men då vet ni.


Mina mål den här veckan har skitit sig. Jag har kommit i tid en av tre dagar och ätit godis två av tre dagar. Idag har jag faktiskt inte ätit godis, dock en massa annat skräp men det var ju godiset som skulle bort ehe...
Skola, gitarr & Viktoria har dagen bestått av.

Mitt humör är inte på topp. Eller jo humöret skulle egentligen ha varit det ifall inte typ jag kände så cp i kroppen.


OM jag har damp eller nått annat, lova att vara min kompis ändå? :(

Jättekul måndag...

Idag stötte jag på Hanne på bussen väg hem från skolan. Efter några om och men lyckades jag tvinga med henne till djuraffärn där vi tittade på råttor åt mig. Fanns fyra honor där, så därför tänker jag åka bort till Tornby på onsdag och kolla vad dem har där också. När jag kom hem åt jag potatisgratäng och efter ett tag lagade mamma en sviiiingod soppa som jag åt också. Blev mätt och sprang till bussen för att möta Alex och hämta en töj så ikväll blir det att stoppa in en tia och sen åttan, ja den får glida in i det andra örat. Fixade lite grejjer på stan å sen åkte jag hem och gick till förrådet och hämtade min gamla fågelbur. Fick lite panik där inne när lyset inte funkade men jag lyckades iallafall få med mig buren.
SÅ NU PEPPAR JAG!!! Snart blir det två råttor som ska bli mina bästisar. Vad dem ska heta får ni veta när dagen är kommen!


I min egna värld

JAG
ÄR
I
TID
OCH
JAG
ÄR
INTE
SÄRSKILT
TRÖTT
EFTER
ATT
HA
HÄVT
I
MIG
LITERVIS
MED
KAFFE
IMORSE

Det känns inte så tugnt att vara här, i skolan, ÄN så länge. Tänkte vara med på idrotten idag FAKTISKT men eftersom mitt minne inte existrerar glömde jag kläder men jag ska försöka vara med ändå. Kan ju chilla liksom.
Har engelska och ska svara på frågor om några som var här förra lektionen och berättade om olika länder. Men jag missade ju rätt mycket av det eftersom jag var sen så det här kommer att gå skiiiiiiiiiiit.
Jaoo. Kom på ett till mål med den här veckan: Hålla mig till ETT ciggpaket. Heja. Och så har jag ett mål till och det är att hinna skriva klart några (många) arbeten hemma som jag ligger efter med, INNAN PÅSKLOVET. Har alltså två veckor på mig. Peppa mig, tvinga mig, slå mig, gör vad som helst bara jag lämnar in nånting.

Vädret är jättetråkigt. Inget solsken och så lär det väl börja snöa snart igen. Jag får väl fortsätta att längta efter våren . . . 
Men i min egna värld är det vår.

Att göra... GÖRAN

Tja. Jag ska börja sätta upp små mål i taget och göra listor för mitt eget bästa. Tja då.



Den här veckan
-Ska jag lyckas med att vara utan godis. Passar bra nu innan mitt sjuttioelfte tandläkarbesök. Men chips får gå an. Men det braiga med chips är att det kan jag ju inte köpa i skolan, där jag i vanliga fall köper godis varje dag. Okej, det går lika dåligt varje gång. Varför skulle det gå bättre denna?!!?!? ÅÅÅÅH jag behöver hjälp.
-Jag ska som sagt gå till skolan varje dag + komma i tid och vara kvar tills vi slutar. Damidam.
-Göra om fågelburen till en råttbur + gå till djuraffärn och kolla priser på råttisarna!
-Plugga (Vem kan hjälpa mig?) . . .
-Skicka in sommarjobbgrejs hos kommunen. Fast ah, eftersom att dem lottar så har man väl 0 % chans + att jobben är kassa och lönen lika så. Men men, jag förlorar väl ingenting på att skicka in tre val eller vad det är man gör så atteh, ja.
-Sälja biokort till Ollie. Peeeeengar woho.
-Fixa töj.

Mirrans helg

Fredag kväll:
Skulle dra och käka och chilldricka hos Lisa, bara hon och jag, trodde jag. Men nae! Inte då, istället kommer jag dit och shulululululululu där var ju Linnea, Ebba och Hannah också. Blev feeeeett god mat, vin och vattenpipa. Drog in till stan lite också efter att ha missat bussen och typ sprungit som om det vore på liv och död, men det var rätt kasst där. Jag svalde även min ena piercingplupp denna kväll och tjatade om det hela kvällen. Men annars var kvällen great!




Lördag:
Blev väckt klockan tio å var hur seg som helst. Gick till Lisa och hämtade vattenpipan och sen vaktade jag bebben till ett. Han var inte jobbig på något sätt den här gången. Han bara låg och skrattade och gjorde söta ljud och sen somnade han. Efter det sprang jag till bussen och tog tåget till Norrköping. Mötte Victoria och vi började dagen med en fet pommes på Donken. MMM MMM MMM. Sen kom Shima och vi chillade runt på stan och drog hem till henne och bla bla kommer inte ihåg men dagen var fejn och sen drog jag hem med 5tåget. Hinner vara hemma i nån timma bara innan jag och Moa åker iväg till Norran igen med halv 8tåget. Tåget var PROPPAT med söta fjortisar som klämde fingrarna i toalettdörrn och jag vet inte vad. Roligast var när vi kom fram och en av fjortisarna (utan byxor) ramlar vid övergångstället hahah, vi dog och jag kissade nog på mig. Klockrent! Efter den roliga händelsen drog vi till Kulturkammaren där det var spelning oj oj oj drack lite och oj oj oj oj vad hände, jag ramlade i mitten av alla människor när några spelade och alla trodde väl att jag hade svimmat eller nått hahah å Moa dog åt nått annat håll men det missade jag tyvärr... Det var synd men det var kul och ag märker att jag inte kan skriva sammanhängande. Min rumpa gör svinigt ont :(



Hade med mig min kamera under dagen (! ! ! !)
Wow.
Söta tjejjer + en söt kickling somVic köpte för 50 spänn.



Kul kul. Idag har städat och vart dööööööööööd. Men lyckades hänga med Erika och Moa till stan förut för att köpa... CHIPS?!?!?? Nehe?!?........ Åt taco idag också ja.

God damn

Jaha, då var det dags igen å Mirre är i farten.

Eller?


Idag är det fredag och helg. Helg är alltid skönt å det tycker nog vi alla. Ikväll ska jag på disco hos Lisa. Vad vi ska göra vet jag faktiskt inte. Hon bad mig komma över men hon vill inte säga vad vi ska göra så det får jag se sen!
Jaaaaa... Jag har ju SÅ mycket att skriva eller nae, kanske inte.

Nästa vecka har jag & Moa en deal.
Vi ska:
-Gå på alla lektioner.
-Komma i tid varje dag.
-Inte smita tidigare.

Jag hejar på oss, "ni" med hoppas jag.


Jag och mina grisfettiga händer :)

Jag är dålig på att prioritera...

Hej
Hej
Hallå
!

Ikväll lirar Timbuktu i Norrköping och jag vill bara gråta över att jag inte är 18 år och får komma in. DAMN, det hade vart så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla nice att se.

Åh. GALET.

Men, hoppades som sagt på en bra dag, och det det blev den! Skolan rullade på och jag hade en aning för mycket energi som jag inte visste vad jag skulle göra av. Det måste vart solen som gav mig den. Jag och kärringen Moa drog lite tidigare så som vanligt sprang vi så att inte lärarn skulle se oss. Mogna tjejer tycker jag... Åkte hem och åt god mat och sen drog vi till Nkpg. Jag letade efter byxor, jacka, tröja och skor. Hittade ingenting SOM VANLIGT så jag köpte en webbcam istället. Ja, det går SÅ bra för mig och min ekonomi. Sa nån prioritera? . . .

Vi hoppas på en fin dag

Jag kom till skolan för ett tag sen. Är lite förkyld och halsen gör ont MEN VAD GÖR DET? Det känns som att den här dagen kommer att bli great!
Idag är jag här uppe
^ <----
|
|
|
|
|
|

Nästan på topp alltsåååå men mina humörsvängningar är ju inte att leka med så sen går det väl neråt. Men det hoppas jag inte.
Idag ska jag göra lite affärer med Ollie och sen hänkar jag Moa till Norrköping för att leta efter någon present eller något skit? Jaja, det blir nog bra förrutom att jag inte hinner åka hem och lämna min dator imellan...


Ha en bra dag och må så gott.
/Solguden

Fint!


Wooooooooouuuups!
Två Marcusar som flyger omkring? Va? Hu? Hur? När? Var? Varför?
Ingen vet...



Hej.
Vilken fin dag det har vart idag!
Var i skolan ett tag och det sög. Alla var lama och jag ställde mig frågan "VARFÖR PRATAR INGEN MED MIG?" Ingen svarade, så efter det tror jag att jag somnade i grupprummet.
Efter det åkte jag och Moa och fixade lite grejjer å sen åkte jag hem å sen in till musikskolan för att sela gitarr. Typ inte så kul men men, allt här i livet går ju sakta så även det här lär bli segt.
Sen åkte jag hem och fixade lite grejur tills jag fick bråttom till bussen. Tog tåget till Nkpg, mötte en pepp Victoria som började med att ge mig ett glädjetjut, kanske hennes sätt att välkomna våren på? Jag tror nog så. Chillade, mötte Shima, gick hem till henne. Fixade några nya dreads eftersom mina gamla gick ur. Jaah. Lite stressig men fin dag! Mer sånna tack. Solen har vart med mig hela dagen. Visst är den vacker?

Vår, vår, vår


Å det firar vi med denna härliga låt.

När ska allt börja flyta på egentligen?

. . .
Det är frågan det.


Men. Skitsamma.

Igår var det vodkaafton som min vän Anna så fint kallade det. Finit. Idag har jag vart i skolan lite och så hade jag samtal med mentorn och förra samtalet hade jag ju tre (Eller fyra?) IG-varningar men guess whöööt, inte längre! Fast ligger ju på gränsen men efter några arbeten och så så blir det nog fint. Så det har ju gått frammåt sen det andra samtalet iallefall! Å jaaa, vet att det är intressant när jag skriver om skole he3h... Ehu ehu.
Färgade min kilometerlånga utväxt förut och jag kan inte påstå att håret är mycket vackrare nu. Orange i botten är inget att hurra över precis... Nej, inget blir som man vill här i livet.

Kollade precis på vädret samtidigt som jag lyckades trycka i mig kanske 10 Digestivekex. Sol på hela kartan såg jag! HEJA, det här ser bra ut.


Puss.

Våren är på väg

Solen skiner fortfarande och jag älskar det MEN min trötthet tar över idag så jag drar hem om en timma . . .
Ska försöka ta tag i att köpa hårfärg till utväxten och sen ringa till banken. Jaaaaaaa... Ont i huvudet också mmh väldigt kul och så. Såg spanskaläraren på bussen idag och han gav mig värsta bitchblicken. Jag bah okej aah hej på dig med... Tur att jag hoppade av.

MMM
MM
M

Nu kom Emma, mattefrökenenenenenen/surpuppan... JAG HATAR MATTE.
Nödvändigt inlägg johorå.


Godmorgon

Hade tänkt hinna med 24bussen idag men råkade somna om som vanligt så attee,nejjehhh. Bråkade nyss med mamma som vanligt och nu äter jag frukost. EN bra grejj är ju iallafall att SOLEN ÄR FRAMME IDAG!!!!!1 Visst, det är mer eller mindre frost ute men sol, sol, sol! Man kan ju inte bli annat än glad :)

Så nu peppar vi, aiiight. Brarå. Behöver köpa nya kläder i veckan. Orkar inte gå runt i mina tråkiga tjocktröjor 24/7 . . . Ja, då vet ni.

HEJS.

Jäääätteroliga bilder

Ska jag säga vad det bästa med Marcus är? Jo, det är när han alltiiid lyckas ta av sig en strumpa. Sen ba ligger han där och sprattlar med sina små gulliga fötter. En med strumpa och en utan.

Här var det fredag och här såg man lite ut som en fjortis. Men men, fest vare.

Jag peppar INTE tandläkarn 07.40 på en jävla fredag . . .

En dag framför TVn

Igårkväll mådde jag bajs men efter måååånga om och men, följde jag med Linnea och Lisa till Hannah där det var chillparty av något slag. Hade verkligen ingen ork men tänkte att jag kunde dra dit i någon timma och sen bara dra hem igen så det gjorde jag. Blev bjuden på vin, blev lite full och drog hem. Åt vegankött, chips och popcorn och sen tror jag att jag somnade efter ett tag.
Vaknade klockan sex och sen vid nio och sen vid typ ett. Bra sån där rytm man har alltså . . .

Idag ska jag ligga i min säng och glo på detta:


HEJA KANAL5!

En lördag med världens äckligaste väder

Mhm, har ingen som helst energi men lyckades dra mig till stan... Köpte en sjal och blev helt kallsvettig inne på H&M. Tog bussen hem och gick en runda. Å nu ska jag äta och krypa ner under täcket.
Så intressant är jag, ehaehuae.


Dagens fråga:
Hur räcker man till?


Pigg och glad

Eller nae, kanske tvärtom . . .
Ah, tror det va.

Igår städade jag mitt rum och fick en lampa i huvudet som trillade ner från hyllan när jag kom emot den. Blev skitförbannad och skrek som om jag blev våldtagen eller något. Jag kanske har agrissionsproblem? (Som jag inte ens kan stava till...)

Ehu. Sen skriver Sara kvart över tre och frågar vart vi ska mötas. OJ, jag och tid går ju som sagt aaaaldrig ihop. Jag trodde klockan var runt två så jag chillade lite men nae då skulle man vara i rese om 45 minuter. Hoppade in i duschen och stressade som vanligt tills jag kom iväg. Sen drog vi + Moa och fixade lite och senare mot kvällen tog jag och Moa tåget till Nkpg. Mötte upp ett helt gäng och sen drog vi vidare och stod ute i typ 145476 år innan vi fick komma in på en fest som var . . . Eh ja, den var väl chill och lite småtrevligt kanske. Några trevliga människor men det kunde vart woligare men vi fick ju komma in iallafall. Roligast var väl när jag, Moa och en hund kissade på toan tillsammans? Hahah.

Yeah.
Känner mig sjuk (Ovanligt...)
Nej men orkar inte röra mig, ont i halsen, ont i huvudet, bakis, torr i ansiktet bla bla = LIGGA HEMMA HELA DAN? Mmmhmhmhmhmh... Borde dra in till stan och kolla om de svarta tygskorna på H&M har kommit in men jag vet inte riktigt om jag orkar... Vi får se, vi får se.

Migränhelvete

Hej och hå, idag mår man inte sådär jättebra kanske.
Kom inte upp imorse, så tog lite egen sovmorgon men nästa vecka ska jag iallafall komma i tid hela veckan och särskilt på torsdagen för jag kommer aldrig i tid till Jonas lektion.
Efter skolan slängde i mig några tabletter innan jag gick och la mig och sov i några timmar. När jag vaknade hade huvudvärken inte försvunnit helt, men lite iallafall. Borde plugga som fan men har ju ont i huvudet vaaa... Ska se om jag kan försöka göra lite grejjer från förra terminen snart. Kanske bäst å ta dem först, eller?
EHEH EN GREJ BA!!!!!!!!111...
Förra veckan hade vi ingen lärare så då fick vi en uppgift att skriva för att få närvaro. Drog till bibblan och skrev, och gissa vad? MVG PÅ DEN!!!!!!!!!!!! VA?????? MIRRE??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D...
Haha andaaaas, men asså ja, det är feting stort för att vara mig!

Fast jag suger lika mycket för det eftersom jag fortfarande har 54954 kg plögg jag inte har gjort ÄN...



Kul att min kukeblogg bara består av massa klagande, ehe.

Fint

Alla dina drömmar är borta nu
Ditt hopp var för långt
Din kropp är innanför galler nu
När du vaknar upp
Då kommer sanningen fram
Då har allting tagit stopp
Ja, dom har tagit allt som höll dig igång
Allt som tillfredsställt din kropp

Du har inget att skylla på
Det var ditt eget fel
Du har inget att skylla på
Det var ditt eget fel

Dina forna kort är begravda nu
Men ditt minne håller du kvar
Det är försent att börja om nu
I ditt livs sista dar
Alla vet varför du sitter där
Och låter ditt liv rinna ut
Men ingen vet vem allan är
När hans liv har tagit slut

Du har inget att skylla på
Det var ditt eget fel
Du har inget att skylla på
Det var ditt eget fel

Grattis Mirre 17 år

Idag är det ingen vanlig dag naeeppp för idag fyller jag år.
Så, nu är det bara ett år kvar tills jag är 18!.. En ganska positiv tanke faktiskt.


Men faaaen vad mycket snö däremot. Jag ville ju ha sol idag :(

Heja heja, jag kommer att hinna med 24bussen idag iallafall.



En enda fet röra

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Ungefär här nere är jag just nu. Å vi får hoppas på att jag kan klättra upp snart igen.


Bajstisdag

Började dagen med tretimmars frånvaro. Vaknade vid sju, tänkte vila ögonen lite men somnade och vaknade halv tio igen. HOPPSAN. Men nu är jag i skolan iallafall och det är ju bra. Javisstjaaa. Har ingenting att skriva men igår var jag i skolan och fick reda på att jag hade fått VG+ på idrottsprovet. Blev GLAAAAAAAAD som en jag vet inte vad. HEJA HEJA!!11
Det var kul. Efter skole drog jag och Moa till Norrköping (OVANLIGT...) Letade efter byxor utan någe vidare resultat. Tänkte köpa tygskor men fanns de i min storlek? NAE. Otur?Ja. Ovanligt? NAE. Chillade runt och träffade Pontus och David och sådära å sen drog vi heeeem. Bråkade lite med mamma som vanligt men nu är vi vänner igen. Skickade sms på bussen hit och skrev ha en bra dag och att hon skulle försöka gå utanför dörrn och så, då blev hon glad. Intressant . . .

HUEHUEHUE idag ska jag göra omprov i matte, också kul mmhmh... Sen ikväll drar jag till David ett tag och sen ska Patte hjälpa mig och plugga om det inte blir för sent. Skrev upp en lista på allt jag har kvar igår och det fick knappt plats på pappret så det är VÄLDIGT VÄLDIGT SKIT OMG OMG OMG OMG mycket så det är ju lagom depp


Puss & kjam.

Taco-time

LÄNGTAR tills klockan blivit pyttelite mer för vet ni vad jag ska göra då?
LAGA TACOOOO
Favomaten!!!!! :D

Det finns nog ingen som äter det så ofta som jag hihi.





Haha, ne? Jag är inte uttråkad som skriver ett inlägg om vad jag ska äta idag . . .


Gomuddermorgon

Idag fyller mammi år så nu börjar hon bli gammal. 38 bast, snart 40, snart kärring. Grattis fina mammi. Var uppe halv nio imorse för att ge henne frulle på sängen. Jau, lite får man allt offra sig en sån här häääärlig söndag när ens mammi fyller år. Så nu har jag precis tatt en morgoncigg och druckit ännu mer kaffe. Jag har ingenting att göra men nu börjar klockan bli "mycket" så nu borde väl folket vakna tycker man ju . . .  ÄHÄ. Fast måste vara hemma ett tag för sen blir det fikelifika. Jag ska nog städa innan alla kommer hem igen. Rulla ut den nya mattan, kasta ut tvbänken och köra in den nya och lite så. Orkar man? Neh, egentligen inte men jag gör nog det ändå. Väldigt intressant inlägg. Har ju ingenting att göra som sagt. Humelihum, borde plugga skiten ur mig. Bokstavligt talat borde jag plugga konstant i typ sju timmar för att få in alla mina arbeten jag inte lämnat in. Men jag KAN inte det. Det funkar inte. Men ett litet mål idag kan ju vara att skriva klart den där word-guiden kanske. Alltid nått ju. Ska försöka.  MMMMMM. Fick ont i huvudet nu, kuljul. Lyssnar på Johnossi. Det var länge sen men massor sommarminnen ploppar upp när jag lyssnar på dem och det är ju alltid fint. Mmmh mer då. Har två olika strumpor på mig, också fint. Veckan som kommer känns lite stressande och jag är ganska mycket stressad för jag har fortfarande inte fått in någon struktur i mitt über hälsosamma liv. HA-HA. Jag suger ju lagom mycket. AAA men bajs på er då.




Kom å tänka på Linus när jag skrev bajs så ba för det slänger jag in en bild på honom. Bästu Linus som förtjänar det bästa! SÅ DET SÅ.


Tänkte lägga in nån mer bild men hittade ingen så slänger in denna mogna KYZZZZ-bild istället. Nödvändigt. Men säg mig, är nått jag gör nånsin nödvändigt? HU!


Hektisk dag, idag igen

Idag var det strul med äckel-kuk-bajs-Östgötatrafiken IGEN.
Det jag skrev om att Moa och jag alltid har turen på vår sida håller jag fortfarande fast vid. För idag tänkte vi ju vara hurtiga och komma iväg till Norrköping tidigt. 13.30 tåget tänkte vi ta så 13.04 rusade jag till bussen halvt fixat bara för att hinna. Kom dit och såg att tåget skulle vara 20 min försent, okej tänkte vi. Inte så farligt... Sen efter de där 20 minutrarna får vi reda på att tågen är inställda. Jaha, då blir det en ersättningsbuss istället som vi fick vänta på i typ 9349538459 år. Kom fram runt tre istället för två. Drog till stan, klagade en hel del, köpte present till mammi, åt pommes, blev glada, osv osv humöret gick väl upp och ned för oss båda hela dagen skulle jag tro, haha. Men det var rätt fint ändå.

Klockan sex tog kärringen (Moa) tåget hem (JAAA, tågen började funka igen!!!1111111111) och då drog jag till David en svängelisvängis. Fint.
Å efter det åkte jag hem och då kom Lisa hit och dreglade med choklad i munnen. Det var fint.

Mycket som är just "fint" märker jag...

A
N
T
E
C
K
N
A


Skumt

Den här morgonen var helt galen. Klockan sex vaknade jag helt klarvaken och upptäckte att jag hade kläder på mig, inklusive halsduk. Förstod ingenting och undrade varför alla lampor i rummet var tända. Men aha, jag hade tydligen somnat framför datorn igårkväll. Heja! Hur gammal är jag? 57 eller?.. Sen skulle jag ialllafall upp och släcka alla lampor men vad händer då, jo då fastnar jag. JA, bokstavligt talat faktiskt. Hela kroppen typ låste sig och jag kom inte upp. Tantvarning igen ja... Efter några försök lyckades jag iallafall och då vet jag inte riktigt men då skrev jag tydligen på msn utan att jag var medveten om det. Inatt hade jag skrivit till Moa och det minns jag inte ens. Jag börjar bli lite läskig... och kanske lite vimsig för min ålder.

Nog om denna skumma natt/morgon. Igårkväll kom David hit iallafall. Najsus. Å idag drog jag till Ikea med mammi och de. Fick lite grejer till rummet som blir som födelsedagspresenter, he he... Fint då. Sen blev det feeett stressigt. Åkte hem och sen in till stan igen för att träffa Cissi. Sen efter jag hade vart med henne ett tag träffad jag Moa. Vi skulle åka till Norrköping men eftersom att vi aldrig har turen med oss någonstans, så fastnade vi i Linghem med tåget. Hela linjen var pajj eller nått så efter att ha suttit i ett mörkt tåg i en timma tog vi bussen hem till Linköping igen. Kvällen sket sig alltså. Men vad ska man göra? Klaga hjälper inte, så jag låter bli.

JAHA kul att sitta, eller i mitt fall ligga, hemma en fredag!!!!!!!!!1111111111111111111... :)

Död

Jag, död?
Nehe . . . Menar du det.

Ae fifan.
Kom precis till skolan. Har redovisning den här lektionen. Gjorde hela min inatt och den suger. Men men, så kan det vara.

Igår var det onsdag och då var man ju ledig så började dagen med att dra in till stan med mammi, Marcus och barnvagnen. Tog en fika och snackade med mammi och det var väl lite smått fint sådär. Vi umgås nästan aldrig själva så sånt behövs ibland tror jag.
Efter det mötte jag Moa och vi drog och fixade en piercing till mig och töjj till henne. Äntligen blev det av men jag kan inte påstå att jag är särskilt nöjd. 149 kr för en piercing som inte var så himlans fin på mig. Men har ju tröttnat och den här syns inte så mycket så nu får det vara. Sen åkte iallafall jag och Moisen runt, fixade tobak och lite å sen tog vi tåget till Norrköping ISTÄLLET för att dra hem å plugga som det egentligen var tänkt . . .
Norrköping var fint som vanligt. De spelade hög schlagermusik över hela stan och det diggade vi kan jag lova. Dansade med några fyllegubbar, åt pommes och sen drog vi hem igen.
Hemma testade jag mitt nya citrontobak som var okej och sen blev klockan sent och då började jag med min redovisning. DEPP PÅ DET.

Torsdag idag iallafall, och imorgon har vi ingen lektion. LÅNGHELG FTW! Det gillar Mirran.


Aa, men heddå!

Jag städade mitt rum idag

YEPP!
Ett av mina mål för veckan var att städa, och det har jag gjort nu. Nu är det så städat som det bara kan bli!!!!!11111...
Att inte äta godis på hela veckan blev därimot inte av. Ätit choklad både igår och idag. Jag kanske bara borde inse, att jag inte klarar mig utan det, hur jag än gör.
Och springturen imorgon blir inte heller av. Jag hinner faktiskt inteeee, så jag tar det en annan dag... När solen skiner (Y) Ah yeah vi säger så!

Mmh kul liv Mirre har . . . En kul grej är iallafall att jag hittade min Ipod i tvättkorgen igår när jag skulle tvätta. Då blev jag glad. Den har legat där i över en månad utan att jag vetat om det :)
Ehu.

Fette roligt på sista lektionen idag, hahaha. Ibland undrar jag om det är NÅTT som är fel... Vi borde gå särklass har jag kommit på.

Men ah nu borde ju ta tag i det där plugget jag har å göra asså. Men DET ÄR _FÖR_ MYCKET, hur och var ska jag börja?!!?!11

Lika sammanhängande text som vanligt men öh här har ni iallafall
världens intressantaste bilder . . .
Så stökigt var det ändå inte, brukar ju vara värre.

Skinande rent VAVAVA!!.. Min säng är tom, wuw!

Bra skit

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Andra ställer krav, hur de vill att det ska va
Man blir pressad, alltid stressad, av vad de vill ha
Jag har börjat se och känna efter hur jag mår
Varför ska man ge så mycket mer än vad man får?

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Tiden flyger fram, hinna hunnit hann
Klockan ringer och alla springer från sin trygga famn
Säg mig, när ska alla dessa människor få ro
Inte före bokslutet i himlen kan jag tro

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Livet är så kort, det är lätt att glömma bort
Man presterar och levererar i både vått och torrt
Men dagarna och nätterna ska gå i harmoni
Allting blir så lätt när man förstår att man är fri

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Tur att Google finns


. . .

Orkar inte . . .
Städar, tvättar, fördröjer tiden, borde plugga, borde kasta ut datorn genom fönstret också.


Hejs.

Hej och hå

Hej och hå vad mycket uppdatering det blir idag.
Har precis haft matte, fick reda på att jag har G men jag behöver ändå göra om ett prov. Så nästa tisdag blir det omprov. Men skönt med G iallafall.
Har precis stoppat i en töj i mitt andra öra. Har bestämt mig för att ha i båda så nu sviiiiider det . . . AJ AJ. Moa och jag var lika fresha som vanligt och luktade på varandras töjisar som luktade . . . JETTIGOTT . . .

Idag ska jag vara med på HELA idrotten istället för att bara vara med på teorin. Jag är lika förvånad som alla andra
"Va, ska DU vara med på fysiska?"
-JAPP, TÄNK FÖR ATT JAG SKA DET! Hohoheuhu!


Jarrå. Har ju egentligen ingenting att skriva så kanske ska runda av här då.
Adjö.

Skön vecka, HA!

Är i skolan, I TID. Yeah!

Mål med denna vecka:
-Inte äta godis/chips . . .
-Gå på alla lektioner + komma i tid.
-Köpa en ny piercing (På onsdag?) Tror det blir en silvrig hästsko.
-PLUGGA. Göra klart maaaaaaaaaaaaaaassor som jag ligger efter med. Nån dag blir det bibblan med Moa för att pluggy också. MH duttig!
-Springa 2.5 km på onsdag (Jag behöver typ nån som TVINGAR mig att göra det, annars lär det aaaldrig bli av.)
-Städa.

Kuljul . . .

Men ändå, väldigt skön vecka.

Måndag: 8.15-15.00 (BLÄ)
Tisdag: 8.15-15.00 (BLÄ)
Onsdag: LEDIG
Torsdag: 12.00-15.00
Fredag: LEDIG

Det ska jag klara av :)

2 mars

Wtf!
Redan mars ju. Var det inte december nyss? . . .

I vilket fall så är det iallafall den andre nu och nu känns det som att vi närmas oss våren ännu mer. Jag kan meddela er om att jag gick utan jacka här om dagen, det funkade! Så mina vänner, vi är på väg ått rätt håll (Y)

Min helg har vart ganska lam men ändå ganska skön.
Fredag lurad jag mammi om att jag hade jätteont i huvudet så jag skulle slippa följa med på en födelsedagsfest. Hon gick på det så efter lite gnäll fick jag stanna hemma. Chillade ett tag tills jag fick ont i huvudet, på riktigt. Kanske som ett litet straff för att jag just hade ljugit för mammi? Vad vet jag... Well. Störttråkig kväll men jag orkade inte dra på fest så det fick gå an ändå.
Lördagen drog jag och Lisa till Norrköping en snabbis. Klagade inte så mycket när vi gick igenom stan med solen i ögonen samtidigt som vi lyssnade på Håkan. VÅRKÄNSLOR!!!... Oke, borde sluta tjata om våren, kanske . . .
Sen blev det kväll och då var jag och Mike hemma och vaktade Marcus (som förövrigt snart blir två månader gammal) Jaah, det var inte sådär jättekul och jag hade gärna kunna vart utan det. Hade världens fetaste huvudvärk så egentligen ville jag bara sova. Men det gick bra. Har förövrigt haft ont i huvudet tre dagar i rad, vad äre som händer liksom?..

Ojje, känner att det blev lite långt nu men men, ingen är tvingad till att läsa. SHIT egentligen har jag asbråttom nu, ska hinna lämna en tröja hos Lisa innan 07.24 bussen som jag ska ta, hiiiilp!
AJA, igår vaknade jag och chillade ett tag och sen drog jag iväg till Dave och sådära.


FINT DÅ,  men synd att det är mörkt ute nu. Solen, kom fram!!!!!!!!!!!!!11111


Puss, och glöm inte att anteckna allt detta, alla mina trogna fans!

RSS 2.0