Inte vart på bio på typ 50 år

Skole idag flöt väl på. Film på engelskan och sen istället för att arbeta skrev jag lösningar och så vidare till Erika som dricker tre liter vodka om dagen. Iallafall i min fantasi... Vi hade AA-möte (Anonyma Alkolister) Ibland undrar jag vart jag får allt ifrån mahaeh. Ajaa drog hem sen och hade redigt bråttom för att möta Lisa i stan för att gå på beeejo klockan 18... Såg I taket lyser stjärnorna och den var heeelt okej men inte mer. Men om man har läst boken så är den rätt sevärd alltså! Menneeh atte ja, kom hem runt åtta å då kändes det typ som att kvällen börja hih. Hade inget att göra så rökte lite pipa med min bror och snackade om livet typ... Kul att göra det med en 11åring... Han berättade allt ifrån att han och hans friends idag "klottrade" med färgspray som man använder i håret till att ungefär fem brudar vill ha honom just nu men han vill inte ha dom. Intressant...

Lagade nyss nudlar och stekta groooensaker för er som undrar. Är proppmätt nu efter att ha ätit ett helt Pringlesrör under bion också.

Nu ska jag gå boka tvättid, puuusssssheej.


Ovärd kväll

Sugig kväll. Trött, huvudvärk och uttråkad. Försökte få med mig nån på en fika men icke sa nicke...


Får väl underhålla mig med att kolla på videon Lisa hittade på sin dator från förra sommarn från när vi peppade Emmaboda.
ÄÄÄÄKTA GLÄDJE KAN JAG LOVA.
Apkvinnorna som bjuder på sig själva vare jaah... Påminner ändå lite om hur jag hoppar runt och flaxar med armarna i skolan när jag är övertrött. Haha.



Jag tror aldrig jag har känt mig så ensam

Igår var en jävla dag som mest bestod av en endaste lång väntan.
Slutade tidigt och drog hem och bestämde att jag skulle ta bussen till Sara klockan 17.33 och sen byta buss och vara framme 18.44 meeeen vad händer dårå? Jo, jag kollar på klockan och i min hjärna kopplade jag att klockan var runt fem och att jag skulle ta bussen. Bra tidsuppfattning alltså... Så jaaa, fick redigt bråttom och drog iväg för att ta 16.33 bussen istället för 17 och fritidskortet funkade ju inte eftersom att klockan inte var fem men jag fick åka med ändå. Lisa ringde på vägen och då tänkte jag att allt skulle lösa sig iomed att hon kunde smsa Sara och säga att jag var en timma tidig. Det gjorde hon men Sara hade ju inte på sig mobilen så det gick ju åt helvete...
Resultatet blev att jag kom fram kvart i sex, mitt ute i ingenstans. Utanför Borensberg typ mot Motalahållet eller nått... Gick av vid en feeeting stor åker och det var helt kolsvart ute och inga lyktor eller nånting fanns det så jag trallade runt ett tag och bara hoppades på att Sara skulle ringa men det gjorde hon ju inte. Fick istället sitta på en sten där ute i mer än en timma med min papperstunna jacka och inga pengar på mobilen och svagt batteri. Kände mig ensamare än nånsin, det var fan deppigt. Aja sen kom hon och då kunde jag knappt gå på grund av kylan. Oke, nog om det men det var hemskt även om det inte låter så farligt så jooo fifan, kul och sitta vid en åker sådär länge i kylan? Neeeeh.

Aja, Sara blekte mitt hår sen iallafall och jag säger bara nuuudelhår. Nudlar alltså wah, håret var var i gummi och nu räcker det bara att man tar i det så låssnar det massor. Gutt... Är mest gulhårig i underhåret nu iallafall. Thx gullis-Sara!

Mjahaja... Vart i skolan idag, kom försent och Jonas sa att han skulle behöva ringa min mamma varje morgon ifall jag inte börjar komma i tid så nu vet ni, nu äre Mirre som ska sitta i skolan en timma innan alla andra för att vara säker på att komma i tid, haha. Handikappis johoorå.

MMMMM bajs på att jag har prao vecka 7 och inte har fixat nått... Ska nog ringa typ Ica eller nått snart. Omöjligt att få på nått mediainriktat ställe juhu. Bajskorvmedmospådet.


Tror det blir en lagom pepp helg ialllafall.
Troligtvist bio imorgon och fest på lörrelördag.


Lika glömsk som en kärring

En gitarrlärare från Musikskolan ringde nyss och jag fattade inte varför tills jag fick reda på att det finns plats på gitarr nu. Hade heeeelt glömt bort att jag hade ställt mig i kö till det  typ i augusti nångång. Det var ett tag sen alltså.
Så nu är den svåra frågan:
Ska jag börja ta gitarrlektioner? (Hobby wihuuu det behöver jag...!)
Har ju bara plingat lite här hemma men jag vill ju lära mig på riktigt, lite svårare grejer och så. Borde jag?
Jag ska fundera tills imorrn. Just nu lutar det mot ett ja iallafall. Tror jag?
Bara det inte blir som med basen, att jag slutar bara för det var så segt. Fast å andra sidan, bas är ju segt att spela ensam.

Erkänn det kulle vara coolt att kunna lira gura i vattnet som en viss Martin från Google.

Stammis hos tandläkarn? Ja

Hemma nu med en halft bedövad käft. Kul med fladderkind, minsann.
Skola och sen tandläkarn. Var för första gången riiiiktigt nervös inför tandis eftersom att tanden har gått av... Aja drog dit med skakiba ben men som tur var så satt min snälla tandis Ulla pulla i kassan och började snacka med mig så fort jag kom in. Samtalsämnet var: HÅR ... Som vanligt. Har inte vart där en endaste gång utan att hon har snackat om det, haha. Hon är snäll men synd att jag fick ha en annan istället för henne idag mmh hihi.
Annars vare svinkul att ligga i en tandisstol i 85 minuter med ungefär 30 grejer i käften. Äckligast var det när jag fick en grej nedstoppat nästan ända där bak vid kräkreflexerna, trodde jag skulle spy tandis i ansiktet då.

NOG OM DET.
Träffade Lisa en sväng efter och nu ska jag se på mitt fawoprogram. Gissa vad?


ANDRA AVENYN!!
Min tisdag är rääääddaaad.

I väntan på vadå

Tjeeena era små grodyngel.
Känns som att jag har skrattat igenom hela skoldagen idag. Tokigt att man kan ha så woligt i skole.
Träffade Viktoria en pyttesväng efter skole, drog hem, hade tråkigt, åt massa rostade mackor, somnade, vaknade, åt mer rostade mackor och nu sitter jag här eftersom mitt liv är såååå kul. Ehe, he, he. Har engelskaprov imorgon som jag trodde var nationella som man inte kunde plugga til men det visade sig vara ett heeelt annat prov så borde ju plugga nu va, men på vad är frågan...


Tänk på att det är viktigt att pricka rätt med bajskåwen.


Död söndag

Söndagar suger alltid lika mycket. Jag har städat litegranna, eller hyllor och så vidare är skitdammiga men i helhet så funkar det ju... Man ser faktiskt golvet!
Lyssnat på Bobban heeeeela dagen. Men det var väl inte så ovanligt mmh bäst ja.

Imorgon ska jag försöka sluta äta godis. Lycka till...
...
...
...
...
På tisdag ska jag till tandläkarn.
Rotfyllning.
Bassam kommer inte bli glad när han ser att tanden har gått av och jag kommer att dö. Så, på onsdag finns jag alltså inte längre.
Bra att jag förvarnar er iallafall...
Puss.


Bäst foreeeevaaah.

Kul kväll...

Hajsu hajsu. Drog in till stan och träffade Viktoria och senare kom Alex också. Chillidill med lite äventyr och så hah adå å nu då? Spenderat kvällen vid datorn/tvn med pipa och chips i min ensamhet. Alla är ju så jäävla lama, blääh!!... Aja ska dra till Nkpg nån dag snarast eftersom jag skaffat fritidskort nu. JÄ, feeett länge sen var det.

Louis ringde nyss hihi han är snel_hest. Mmmh det som händer alltsåååå, säng och tv nu eller? Ah trore, datan suger ju skapligt mycket...


Jag ikväll. Sugen?

Gött

Oj oj oj. Vem var uppe redan klockan 11 idag då? Jo, jag. Vaktar bebben nu och väntar på att mamma och Patte kommer hem så jag kan duscha men nae får vänta ett tag till... Ska leka med Viktoria sen. Det blir brabrabäst. Ikväll blir det typ fest hos Ellinors kompis eller nått och sen vidare... Moa, du får höra av dig och säga när och så. Ok, puss.

Lördagen kunde ha vart bättre ifall vädret hade vart en smula finare. Regn kan gå och dö, varför just idag när man inte ska sitta inne hela dan... Bajs.



Annars såååå känns det lite bättre nu med saker och ting. Gött!

Linköping, tråkigaste staden ibland (näästan alltid)

Hihi måste börja inlägget med att skriva om det roligaste som hände idag. Vi slutade och skulle springa till bussen, halvt skrattande och kissnödiga sprang vi tills det säger SHOFF och Maria halkar bakåt på isen och slår i hela rumpen, likafort som hon verkligen ramlar som på ett bananskal reser hon sig upp och fortsätter att löpa och jag måste typ springa med korsade ben för att inte kisset ska spruta åt alla håll som det nästintill gjorde. Hahahah, har bilden i huvudet fortfarande.

Aja, kul var det. Kvällen började iallafall med att jag mötte upp Olivia. Vi åkte buss och träffade lite folk och tyyyp eh, letade efter nått att göra. Drog och träffade Moa, Sofie och co tog lite fika och så. Hehe, lite kul när jag skulle köpa _två_ kokosbollar (Man brukar väl köpa en... Särskilt i den storleken. Men inte tjockis Mirran nene) Hahaha aja hon i kassan satte kokosbollarna på varsitt fat och jag ba "Eeh... Alltså båda är till mig... :$" HAHAH. Så la hon dom på samma fat hihi. Tjockisvarning? Lite va. Aja trallade runt genom hela stan med Moa sen.
Brist på grejer att göra ikväll men kul umgänge så jag ska inte klagaa. Är redan hemma och är lite uttråkad nu menneh atte jah hej attjo, jätteförkiild.


Så här gör vi på John Bauer


Skivad snopp

Hahah typ kul i skolan. Erika drog ner en stor tavla förut och då kutade vi så ingen skulle se hihihi. Slutar om 45 min, vad händer ikväll? Frågan det.



Linus är också gaaaaaanska normal mmmahah!

Torsten torsdag

Vi ställde in den där fikan och tar den en annan dag då vi är piggare istället. Drog hem efter skole och några hållplatser innan jag skulle av var det en jättejobbig slemgubbe som satte sig brevid mig och typ mosade mig bokstavligt talat samtidigt som han gnuggade stjärten mot sätet. Inte nog med det, nä, för sen när jag skulle av och typ reste mig upp så vifta han med handen och menade att jag skulle _kliva_ över honom så det fick jag göra och ni som har åkt med Linköpings bussar vet ju att det är gaaanska trångt. Tjena liksom.
Intessant som fan, aharå.
Händelserik dag efter skole idag då. Äh, har städat toaletten (Inte frivilligt) och slängt sopor och ätit och... Nae.

Orkaporka

Ont i huvudet fjärde dagen på raken. Skööönt va? Mmmh, skiiiiitskönt. Verkligen.
Har datakunskap och det är så jääävla tråkigt och jag hatar grupparbetet vi håller på med nu. Dött, dött och ah, dött.
Blir en fika med Hanne banana efter skole men jag är mer sugen på pommes än fika så jag vene... Kanske ska övertala henne? Fast åt pommes på BK igår igen så fika kanske blir bra trots allt. Mycket snack om pommes nu alltså. Aeh, är tröttisen med mjukisar idag och vill ba s-s-s-s-sova. Klaga är roligt tycker jag.

Behöver nånting att se fram emot känner jag. Nått som är mer nära än sommarn alltså. Allt är typ dött nu, man bara försöker följa "rutinerna" och ba blaaeeeeeh. Typ väntar på nått... Men vet inte vad. Äh whatever orkaporka.



Igår var en rolig dag

Tjahaaa. Kom till skolan för ett litet tag sen. Råkade försova mig "lite"...
Wah, trött? Nae, inte alls. Puh.

Igår träffade jag Viktoria som sagt. Det var lika najs som vanligt. Vi har massor planer inför sommarn, pepp va! Efter jag hade träffat henne drog jag hem och åt och sen drog jag iväg igen. Skylten med Moa. Jahadå, nice träffa lite folk och så fast vi var rätt mongo, men jag tror inte att nån blir förvånad hihi. Jag är så bra på att skriva sammanhängande, I know hahah naeeeee.

Alla har studiedag idag förutom JB, trevligt...
Trött trött prött lött.

Sun is shining

Mmh, gillar onsdagar skapligt mycket alltså.
Slutade kvart över 11 och missade ungefär 70 bussar imorse. Tror inte det finns nån som är segare än vad jag är på morgonen. Idag trodde jag att dörren skulle låssna så mycket som Patte bankade på den bara för att jag skulle kliva upp... Huehue. Och jag har ju börjat lägga mig tidigt nu så vad är grejen!?!? Jag ligger fortfarande som klistrad i sängen. VAVAVA.

Ah men. Hoppade av i stan baaara för att köpa en fet och fettig Maraboukaka efter skole. Men det var nice för jag stötte först på Hanne och Lina och sen bussade jag hem tillsammans med Emelie. Hade inte träffat någon av dom på några miljarder år så jah, fint.

Har huvudvärk men ska snart in till stan igen för att leka med Viktoria mah löööve. Solen skiner också, ifall ni inte visste alltså... Menneh, vi gillart!


Mål med livet

Vad gör Mirre just nu?

Jo...
Planerar resor till först & främst Tanzania.
Men även Kina, Indien och Australien.
Tänker spara ihop pengar och sen är det bara och dra för fa-an.

Hehe...

Tänk er bara Tanzania. En varm kväll med dans och musik med en massa snälla och söta niggas! Å alla spännande djur. Ååh jag drar nu, tjadå.

 



Mamma påpekar ofta att jag är en drömmare, det är nog sant. Men det är väl inget negativt, eller? Utan drömmar dör man, iallafall typ.

Vakna då för i helvete

Klockan ringde tidigt imorse men jag kunde verkligen inte gå upp så snoozade tills halv åtta istället... Har ätit frukost i en halvtimma nu vilket brukar gå på ca två minuter annars. Seg eller seg? Gick och la mig vid halv 12 igår och slocknade ganska snabbt och minns inte att jag har vaknat så många ggr inatt så borde ju inte vara såhär trött. Det lönar sig fan inte att lägga sig tidigt. Buäää. Börjar om en kvart men hinner inte dra till matten som slutar 20 i 10, kanske några minuter men drar när jag är klar vilket är om ett tag... GÄSP. Menneh atte jah. Slänger in en bra låt som jag fick av Lojjsing. Lyssna & njut!




Anteckna att jag har fettigt ont i halsen också, tack.

Gullebullen med lena fötter

Jag var ju gaaanska skeptisk först när mamma berättade att hon var gravid. Men nu när bebben är ungefär lite mer än en vecka gammal kan jag inte annat än att tycka att han är så himlaa sjuuuuuuukt gullig. Snodde precis in honom på mitt rum, så nu ligger han och sussar i sin vagn och är jättegollig. Hihi. Blir dock roligare sen när han har blivit lite äldre så man kan snacka med honom. Mh gullet, lena fötter och händer. Han är till och med söt när han lägger av brakare i sömnen, hahah. Okej, moget Mirre.

Jag fick Mikael, min andra brur som är 11 att röka vattenpipa idag. Det var på tiden. Lille tönten tyckte att det var svincoolt. Grattis. Skola idag, gick hela dagen och vi hade inget praktiskt på gympan idag. Asbra tyckte jag. Nu har jag precis stoppat in en större töj i örat för nu ska jag faktiskt ta tag i det... Har ju haft en sexa sen ajg började töja och det var feett länge sen. Allt har berott på att jag vart _för_ lat.

HOHO jag är lite hyper nu men det är lugnt... Börjar få huvudvärk, inte nice. Nae, men puss i armhålan då.


Idioter

Igårkväll tänkte jag dra mig till Norrköping med Ollan och Jonathan men nae det blev fett mycket krångel och jag vågade inte chansa på att planka så jag skippade det och drog till Lisa och Linnea och chilldrack lite och rökte pipa istället.  Nais bais.
Segaste dan idag och jag borde plugga allt jag ligger efter i men det är så mycket så jag vet inte vart jag ska börja... Kuekekaeke.


Life on Mars?

Lördag.
Tråkigt och grått, iallafall när jag tittar ut igenom fönstret som är det första jag gör när jag vaknar.
Tvingade upp mig själv och det var typ onödigt för jag har ändå inget att göra, ingen ork blah...
Lyssnar på David Bowie och ska snart göra nått gott att äta. Jag är kul, hihi.

Mmh igår efter skole åkte jag in till stan och träffade Ollan. Behövdes om man säger så. Åt pommes på BK och FYFAN VAD GOTT DET VAR, allvarligt. Hade inte ätit pommes på ett ganska långt tag så de där satt så jääääävla fint. Ah iallafall, åt god mat på kvällen också. Taco igen. Sånt ni borde anteckna tycker jag.

Sommar

Jag har aldrig nånsin vart så pepp på sommaren som jag är nu och har vart sen långt tillbaka. Jaaag veeeet att jag tjatar om det 24/7 men jag blir glad av det så jag bryr mig inte, fniss.
Pratade nyss igenom Emmaboda med Lisa och jag minns det som om det vore igår. Okej, väldigt luddigt men vissa grejer alltså... Ett exempel är när jag och Lisa sprang igenom hela campingområdet för att rädda en vän som var i nöd. Vi sprang som om det var på liv och död, som det faktiskt nästan var. Båda onyktra och panikslagna. Över alla tält (Å dom där snörena som man fäster med?) i världens fart bara för att hämta sjukhusgubbar och vakter och sen fick jag springa iväg själv och släpa med mig en fet vakt (Som senare bjöd på cigg, haha) och när jag kom fram brast allt och jag började stortjuta som om det vore min bästa vän som var i knipa, när det egentliegn var en kompis till Lisa. Nae kan inte ens förklara det ögonblicket. Det är bara jag och Lisa som vet hur det var, men vi klarade det tillsammans och det var verkligen tillsammans. Sen allt det roliga och sjuka som hände. Nae, kort sagt: Jag peppar som in i helvete för Emmaboda 2009. Blir troligtvist någon mer festival men har inte besämt det än så än så länge kan jag bara peppa till det.
Sen alla kvällar som jag spenderade i trädgårn. Jag tror nästan att jag bosatte mig där men det blev som en vana... "Trädgårn ikväll? Pipa och lite sprit?" Med fina vänner och musik var det överniiiice. Sen taket som jag Olivia hittade. Mums, där ska vi sitta i sommar igen och kolla på solnedgånar och snacka om livet med musik och pipa tills nån kommer och säger till oss att man inte får vara där uppe.

Sen hoppas jag att nån är på att cykla så långt man bara kan för att hitta nått stort fält man bara kan lägga sig på när man kommer fram och är dötrött i benen av allt cyklande.
Å tänk att bara vakna på morgonen (JAAA, den här sommarn ska jag fan itne sova till två varje dag) och känna att man kan göra nästan vad man vill?! Ingen skola, ingen press och bara känna att man är friiii. Fråga om nån hänger med till bryggan vid ån för att bara chilla o

Sen får jag ju inte glömma alla dagar/kvällar i Norrköping med alla fina partydjur där. Saknaaar... Fritidskort nästa sommar igen sen är det bara att åååå ååka pendeltåg.

Jag vet inte hur jag ska kunna förmedla min pepp på bästa sätt men ni ska bara veta!!! Även om det är minusgrader nu vet jag att jag väntar på nått gott. Nått som är mer än gott. Nått som faktiskt är underbart och är det underbart kan jag faktiskt stå ut, och vänta.

146 dagar kvar till sommarlovet, mina vänner! Jag började räkna ner när det var 203 så det går ju frammåt...!


Jääävligt nödvändigt inlägg som man inte förstår nånting av men peppa istället för att tänk på det, mkej.



WOOHOOO!!


Men nae

Aaaa hehe. Har foto och det är aaastråkigt. Tråååååkig uppgift, den här gången också. Läraren är världens tristaste och gråaste människa och jaa, sug.
Svenska sen och jag har inte läst ut min bok men det löser väl sig på ett eller annat sätt... Mjae men jag har iallafall vart i skolan hela veckan denna vecka. Lite stolt faktiskt hihihi... Bara vart borta sammanlagt två timmar. Framsteg, ha.

Helg nu jahadå. Vad som händer är väl sånt som märks. Ollan skulle ringa ifall hon var inne i stan sen iallafall. Just nu känner jag iallafall att jag bara vill chillidilla ikväll.

Bob Marley-How many times

Hai.
Drog och köpte tacogrejer på Hemköp efter skolan eftersom att mamma inte kunde handla pga bebben. Jag lär bli jättesjälvständig numera... Aja, det är väl bra för framtiden. Inte kul att maten var dyr och kostade mig hela 90 kr bara!!! Dyrt för en fattig_ungdom som jag. Sen hade jag inte lust att sitta (Eller nae, stå) på en proppfull buss så jag tog en promenad hem från stan längst ån istället. Långt, kallt och jobbigt att bära på fettodatorn... Men men, skönt ändå.

Mamma ser döende ut och är skitsur bara för hon har så ont i magen av kejsarsnittet... Sen så är det ganska trevligt att höra bebisgråt blandat med en skrikande Patrik som bråkar med mamma. Hm...

Ska röja upp alla grejer på rummet nu och sen färga utväxten som är riiiktigt pinsam. Visst, det är pinsamt att håret är gult också men att jag har en utväxt på ungefär två meter som är mörk slår det. Och ni som har sett vet vad jag pratar om, moahah...Sen får jag vänta på att Sara ska färga hela håret. Ao, lär aldrig bli klar med det jävla håret.



Jag tror att jag har förlorat dig helt nu.
Å det känns
Mycket


Torretorsdag

Oj oj.
Igår kom Lisa till mig efter skolan. Det var mysigt men i slutet var jag osocial och somnade... Kul tjej va. Hihi.
På kvällen somnade jag igen tills mamma kom in och väckte mig. Gick upp ett tag sen tänkte jag glo på tv och då somnade jag igen. Så imorse vaknade jag upp med kläder, tvn på och taklampan den lyste också. Försov mig och kom försent typ en timma men jag tog mig hit iallafall och jobbade _flitit_ på mediekunskapen. Duttig!

Känner mig utvilad idag eftersom jag somnade innan 10, sköööönt. Har inte så mycket att skriva... Mh naejaejiaee måste plugga när jag kommer hem tajeotjaoaemafa...

Heddå era mensbarn!


Det löser sig

Dagen har faktiskt flytit på idag. Räknade lite matte och så gick det bra för min grupp på medieproduktionen. Vårt reportage är snart klart. Skönt att man har gjort lite nytta i skolan iallafall, tihi. + att jag var hyper sista lektionen så allt var typ... Askul. Galet galet. Rektorn kom in och pratade med vår klass (Vi var ca åtta stycken idag igen.) i grupper om vår höga frånvaro. Varför är det så? Den listan var ganska lång. Kanske borde ha vart tyst, för nu känner jag lite utpekad. Hihi. Sen fick jag reda på att jag skulle göra omprov eller nej, massor komplitering på mitt omprov jag gjorde i naturkunskap innan lovet. Fattade inte riktigt eftersom att jag kände att jag iallafall skulle få G. Så jag gick till Get-Johan och frågade och då kollade vi igenom hela provet och så säger han "Nemen... Oj det här såg ju bra ut. Blev väldigt förvånad när jag ser att du har skrivit så mycket... Men mmh... Ah, här kan vi ju kolla... Mja." HAN VERKLIGEN LETADE FEL. Jävla stjärthål. Sen blev han iallafall fett ägd och pratade med mig lite senare och sa att jag inte alls skulle göra om nått och att jag har G i slutbetyg nu. Woho, heddå IG!

Ae, borde sluta skriva om skolan så mycket. Men det är för att... Jag försöker ta tag i skiten just nu. Å då blir det så. Imorgon ska jag till skolan, (Skola skola skola ahaha) en lektion och sen åker jag och köper kol och efter det blir det en runda på stan med Lisan. Sen borde jag städa också för nu får man typ slänga sig och klättra på väggarna för att komma in/ut.

Annars funkar livet för det mesta just nu. Mamma är glad över bebben och jag är glad över att hon har nånting att göra, och bry sig om. Det blir inte lika mycket fokus på mig och brur längre och det är skööönt. Hon säger inte ens god natt längre, haha. Fast ah, bebben är ju nyfödd så det är väl inte så konstigt.

Oooch så var det känslor också ja. Dom doppar vi i grytan. Eh, ne men min hjärna verkar inte vilja samarbeta med dom, eller nått... Krångligt som fan.


Oiii oi, låååångt inlägg...

Typiskt

Igår klarade jag nästan av hela skoldan. Skippade bara det praktiska på gympan... Men det var bara en timma och det är inte så mycket ju... Men idag ska jag gå hela dan för idag har vi ingen idrott. Heheuhe... Jag tycker iallafall att jag var lite duttig. Drog hem efter skole och senare träffade jag Pelle. Det blev chill och Guitar Hero/Rock band (Hoppas det heter så nu också.) Jag ägde såååååklart sönder honom. Vad annars liksom... Haha, eller nae kanske i mina drömmar bara.

Idag är en sån där morgon som man bara skulle vilja sova bort. Iförsig vill jag nog sova bort varje morgon men ibland är jag faktiskt glad när jag lyckats ta mig upp tidigt men idag känns det bara jaaa, meningslöst. Det är kolsvart ute och det peppar inte särskilt mycket. Jag vill att det ska vara vår. Jag vill vakna av att solen skiner utanför fönstret och man blir glad såfort man kollar ut. Jag vill ha den där energin jag får av våren. Man vet att sommarn börjar närma sig och ååååh. Vill sitta på balkongen och lyssna på The Shins och bara njuta. Vet inte vad det är men så fort jag lyssnar på dem så känns det som att det är vår på nått sätt. Kanske för att jag knarkade sönder dem under våren... Ah kanske därför. Vilket mysterium va. Nae.

ÄÄH vafan nu blev det ba fladder. Är trött, nästintill döende. Har gått och lagt mig tidigt både i söndags och igår utan någe vidare bra resultat. Vaknat minst två gånger varje natt... Det suger så jävla hårt.

Kej, men om man skulle dra på sig lite sunkiga kläder och springa till bussen om ett tag. Duscha orkar man inte heller. Fresh tjej idag... Verkligen.

Jag är bäst

Woooho.
Jag, Mirre, är vaken. Jag kommer att komma i tid idag. Är jag inte grym? Jo, feeett grym! Älskar att berömma mig själv...
Okerrå. Måndag idag. Ny vecka, nya tag tänker jag men jag vettifan om jag tror på det ens. Men mitt mål är att dra mig till skolan hela veckan och då menar jag alla lektioner... Ah tjena. Men det blir att kämpa.

Efter skolan drar jag nog och köper nytt kol till vattenpipan ifall jag orkar.


Intressant fakta det här...

Hos Hassan mår man bra


Drog ju iväg till Västerås. Vad ska jag säga, vi slet ut oss själva till ungefär max och var rätt körda men det var ändå så galet vääärt. Jes. Ska till skolan hela nästa vecka. Men, en dag i taget mkej.

Imorgon!

Gick hem efter första lektionen idag. Var inte vid liv så det var nog bäst så. Bokade tågbiljett till Västerås, så imorgon skippar jag skolan (Igen...) å drar till Annaaa! Kommer hem på lördag igen och det kommer bli så jäääävla fökking värt.


Sliten?

Bara förnamnet.
Kollade nyss i spegeln och daaaaamn... Det syns att jag inte har sovit på länge kan jag ju säga.
Men vad gör det och vem bryr sig egentligen. Shet, min så kallade peppnivå sjönk helt plötsligt till noll. Och jag borde sova men jag vet att det inte kommer att gå ändå.

Bigge kom hit ikväll. Blev vattenpipa, tvspel och tv. Hade inte träffat honom på ungefär 700 år så det var heeelnice.
Men jahopp... Tror inte jag orkar pallra mig till skolan imorgon heller. Har verkligen IIIIIIIINGEN som helst lust. Brukar aldrig ha det men nu är det verkligen "Skiter i allt"... Å deeeet är ingen bra start.

Åååååhååhhå, hoppas jag kan åka till Västerås (AnnaHassanVärldensBästa) i helgen eller nästa. Ska kolla biljetter imorgon ifall jag inte hunnit kolappsa innan bara... Andra dygnet nu ._. Eller har "sovit" en liten blund bara.

Sömn frågetecken
Te, knäcke och nötter utropstecken


Marcus är kommen!

Är sliten som jag vene vad men vi kör på ett kort litet inlägg ändå.
Drog till Pelle vid fyra inatt som sagt... Inte en kotte ute då, fiiint. Stannade där tills typ 15 och skolan sket vi i idag. Ååååå jag som skulle skärpa mig. Började ju jättebra, Mirreeee!... Hoho, men imorgon. DÅ.

Efter jag vart där så drog jag till sjukhuset där jag började att gå vilse. Frågade tre stycken om hjälp efter att ha virrat runt i säkert sju timmar... Nejvars, men var vilsen och sen hittade jag inte ut när jag skulle dra hem sen, haha. Aja! Bebben kom inatt. En liten Marcus (Tror den ska stavas med c men aja, whatevah...) Hittade iallafall mamma och bebben som var tjock och gullig. Den låg i mammas famn och nöp henne i tutten, gulligt va? Ah fan, väldigt faktiskt. Men jaaa... Nu är jag storesyrra på nytt då. Vet inte hur det kommer att kännas med tanke på att jag inte har ehuum, levt med Patte så länge men det blir nog bra tror jag det.


Mat på natten är typ godare...

Är jag helt dum i huvudet ifall jag erkänner att jag precis lagade qorn och snabbmakaroner? Klockan är halv tre och jag ska till skolan klockan åtta... Då behöver jag väl inte äta någon frukost va?



Men å andra sidan så är nog ingen förvånad över att Mirran äter.


Å hoppsan nu drar jag till Perkan och Joel och dygnar där istället.
Dygnsrytmen fixar vi sen, en annan gång... Aight.


Hooooly shit!

WALLA!
Mamma ska föda, mamma ska föda!
Och jag är helt... Galen?!

Gick och la mig tidigt, sov en timma och nu är jag uppe igen och har precis avnjutit en cigg och en kopp te. Blir nog inge mer sömn för mig alltså. Är piiiiigg och undrar hur det går för lille mamsen. Ni skulle hört hur hon stönade i hallen förut innan dom drog iväg. Haaehhehahaaa. Hoppas det går bra för henne att KRYSTA ut en fucking liten negerunge.


(Menade såklart inte negerunge, utan bara unge men de ba slant ur mig, mkay...)


Å snart vet vi inte vad frihet är längre

Skola imorgon och det kommer tynga ner en gaaanska rejält. Jag ska försöka ta mig i kragen också, ja... Göra allt jobb i skolan och slippa få hem så mycket. Tror ni att jag lyckas? Nae, inte jag heller fan.
Tur att jag har en pizza och äta på nu iallafall. Det tröstar lite, men inte mycket.

Aaaaaaaand, mammas bebbe har inte kommit ännu för er som är intresserade.

HUH!

Jag är lite smånervös när Patte inte är hemma ifall mamma skulle få för sig att ploppa ut ungen nu. Jag skulle nog få gaaaaanska mycket panik ifall hon skrek att att den var på väg ut helt plötsligt. Men äh! Det löser sig. Den ska iallafall komma på onsdag eller torsdag. Shiiiit... Galet? Ja.

Springer förövrigt till tvättstugan lite då och då. Åh, så roligt det är...
Mmh. Har feting ont i halsen och kommer väl bli sjuk snart också. Nice...


Var nära på att radera min bilddagbok idag också, men jag ångrade mig. HUH!

Är du med?

Tjohadefaderittan.

Igårnatt tog tankarna över min sömn. Ville helst stoppa ner dom i en liten burk och sen ta upp dom igen vid ett bättre tillfälle meeeeen sen när gick det att styra över sina tankar?... Jaja. Spenderade natten vid fönstret och såg en hare och flera stjärnor. Underhållande.

Den här iskalla dag började med vattenpipa, smörgåsgurkemackor och multivitaminjuice. Slöade igenom några timmar tills jag blev hungrig och lagade mat. Efter det drog jag på mig flera lager av varje plagg och gick ut på en promenad med Olga. Ganska galet med tanke på hur kallt det är ute. När jag trallade hemåt tog jag tillochmed av mig min ena sko för att känna ifall mina tår hade gått av.


Nu kanske man ska försöka sova lite. Imorrn ska jag se om det finns nån tvättid till mig klockan åtta...
Heddå!

PS
Mina tår satt kvar.
DS

3 januari

Så himla seeeeeeeg.
Nu drar jag och köper godis.

Yo.


Ah

Andra inlägget.

Idag vaknade jag till en störande, ringande mobil och lite solsken utanför fönstret. Kändes helt okej om man bortser från den enroma tröttheten som nu har krypit fram igen. Segade igenom några timmar och efter det hade jag tänkt vara hurtig och cykla in till Per i stan men då ska cykeln såklart krångla så jag fick gå halvvägs. Oooch. Okey, jag erkänner, hade jag haft busspengar hade jag aldrig cyklat... Aja. Kom dit lite folk och så sen. Chiiillidiiill.

Nyår i förrigår och det var asnice tills jag spydde ned ett badkar och mådde ollonstjärt resten utav kvällen.


Menneeh... Sussa nu? Vore sååååååå skönt.

RSS 2.0