Fortsättning

Höh, var i stan och gjorde lite ärenden med Moa förut. Vi hann även med en pommes och lite godis och vips så blev jag lite gladare. Innan dess så ringde PAPPA (!!!!!!!!!!!!)... Kände att det redan var lite mycket idag så det blev lite... Huh. Typ ledsen men också lite glad för att han hörde av sig samtidigt.

Ajaaa lalala... Svenska nu. Gäsp.


Pepp asså

Hej.
Är typ nere.
Hatar att vara det, så jag typ "tackar" för att jag är det så sällan.

Ajja.
Fredag, fredag, äntligen helg även fast jag inte peppar helgen särskilt mycket.
Idag ska jag på 30års fika typ halva kvällen, efter det har jag nog ingen lust att göra nått. Kanske blir Skylten, men det tror jag inte att jag pallar. Imorgonkväll ska jag vara barnvakt till MIN BROR. Ja fifan, det är ju min bror. Känns sjukt skumt att säga att jag faktiskt har två bröder numera. Men Marcus, han är ju min lillebror han med. Gullebönan. Blir att byta blöja och sånt imorrnkväll då, kul. Men Lisa skulle komma över ett tag, så det är ju iallafall chill.
Sen får vi se vad som händer imorrn på dagen och så, Nkpg kanske, venne.


Å iiiiiingenting blir bättre av att min dator är helt fucked up. Igår när jag loggade in kom jag typ in på ett nytt konto med John Bauer som bakgrund och alla bilder och dokument som jag haft på skrivbordet var BORTA. =Påbörjade skolarbeten (Ja, faktiskt) har försvunnit. Msn var borta, favoriterna, typ allt förutom Mina dokument. TUR DET IALLAFALL. Men fan. Nu peppar och saltar vi istället (Y) Yeah... Allt går alltid så bra för mig. Typ smidig_tjej, alltid.

Bibblan är fint tycker jag

Vaknade upp helt död imorse, men lyckades ändå kliva upp. Åt frukost och kollade på nyheterna med Patrik. Ett av samtalsämnena idag var såklart bajs. Idag fick jag höra om när hans gamla polare bajsade i en mugg en gång för länge sen. Passade fint till kaffet och mina rostade mackor kände jag, hehe. 

Skola.
Hade webbdesign och kom ingen vart. Får jobba igen lite hemma. Jomen, det är ju så himla enkelt med alla stjärtkoder och så jaja... Nae. Köpte en macka, som vanligt och chillade lite istället. Efter det drog jag och Moa till bibblan och det var typ fett med woligt fast vi gjorde inte riktigt det vi skulle men vad hade vi förväntat oss egentligen? NEJ MEN, nååååågra rader fick vi ner iallafall. Men nästa gång jag drar dit, DÅ ska jag plugga gärnet där. Lovar asså!..

Sen drog jag till musikskolan och sen bibblan igen och sen hem runt fyra. Var lagom zombie och somnade när jag kom hem. Sen vaknade jag och fixade en massa grejjer.

Fått lite grejer gjorda idag iallafall, BRA...
S
T
R
U
K
T
U
R
(Det var ett jävla tjat men jag behööööööver det.)


Torsdag imorrn, känner att veckorna går ganska snabbt nu för tiden (Y)



Mirre dags å vakna

Godmorgon. Kom inte iväg till skolan imorse vilket mamma trodde eftersom hon en minut senare efter smset öppnade dörrn o ba "Vaaa? Är du hemma? Trodde du hade gått till skolan." Bra koll mamma! Heh, nae sov istället för att sjukanmäla mig och det behövdes kan jag lova. Jag skulle börja med mitt godisförbud igår och bröt det på kvällen och nu äter jag godis igen. Kan nån hjälpa mig? Snälla.
Imorgon blir det inte en endaste liten godisbit Mirre, FATTA NÅN JÄVLA GÅNG.
.
.
.


Jag är zombie men det är ok

Idag kom jag och Moa till skolan lagom trötta. Mindre än en timmas sömn är skiten (Y)...
Ganska helkonstig dag med många skumma konversationer kan jag lova.
Drog till Viktoria mot kvällen. Fint som vanligt.


Känns som att min såkallade balans är rubbad. Min tillvaro, typ allt är HULLER OM FUCKING BULLER.
Ingenting är på sin rätta plats, nån som fattar?
Visst. Jag är glad, kanske lite extra till och med.
MEN
Rörigt, måste göra nått med mig själv.
Känner liksom mig...
Eh
Det känns som att jag är död, i en levande kropp?!

JAG HÄNGER INTE MED. Jag måste vakna, vakna på riktigt imorgon.
Ta tag i så många saker, inse att ingen annan faktiskt gör det åt mig. Det är mig det hänger på och ingen annan.


ÄSCH. Glöm allt detta.
Nu somnar jag i gammalt smink och imorgon ska jag SÅ tvinga mig till skolan...
På tal om skola, fick IG på matteprovet. HAAAAAAAAAAAALLELUJAH. Men det var nästan G iallafall, alltid nått... HEH.


Pepp...

Klockan är halv fyra och jag ska upp klockan sex.
Lär bli en seg skoldag idag...

Ge mig lite till lov tack.

Händelserik söndag jarrå


"Aldrig mer..."

Heju heju.
Imorgon börjar skolan och jag känner mig inte särskilt utvilad. Snarare näst intill utbränd. Men det har ändå vart nedrans soft med lov, bara det att jag skulle behöva få ta igen några timmars sömn. Men men, jag lever.
Tänkte försöka komma i tid imorgon, första dan liksom. Heja heja. Att ta bussen 07.24 är INTE enkelt på något sätt.

Jaja.
Igår vaknade jag upp och mådde skit. Skulle träffa Cissi och bestämde mig för att göra det även fast jag mådde som jag gjorde. Var allt för länge sen vi sågs så det var verkligen nice. Drog till Norrköping och kikade runt lite. Helbra tills jag var jääättenära på att svimma och spy inne på Donken, haha ussschhhh... Tänker fortfarande på hur pinsamt det hade vart ifall jag spydde där inne. Skulle aldrig hunnit springa till toan. Istället låg jag över kassan och hon i kassan frågade vad det var med mig eller nått, och då började allt snurra så då la jag mig på ett annat bord hahah sen ut o ta luft, var helt svettig. Fin baksmälla det där asså. Ska vi säga den gamla vanliga meningen "Jag ska aldrig mer dricka." Ah yeah right, vi kör på't! (Y)

Huh! Sen drog iallafall Cissi hem och då tog jag bussen till David och vi gjorde inte allt för mycket men vi var pigga_klubben som vanligt. Typ somna men det var chillen. Hade kunnat dragit på två fester men näe, Mirre sa nej till det.  WOW. Haha, nae men nice då.



Nu ska jag duscha, ta några djupa andetag och försöka få bort ångesten som jag har inför skolan imorgon.

Helkonstigt inlägg

Jobbigaste natten ever.

Tomt.


Hade nyss en sak jag tänkte skriva ner men nu tog det stopp, någon form av blackout kanske...

Men men. Natt, morgon nu och grejjer och jag vet inte huuuur många gånger jag har vaknat sen jag gick och la mig. Minst en gång i timman och lite sådär kort kan jag säga att det känns som att det är NÅTT som jag oroar mig över som gör att jag vaknar hela fucking tiden även fast jag är jättetrött och grejjen är att jag inte vet VAD det är, för det känns som att det inte är någonting.

Menneehh atte, om man skulle ta å berätta lite om sin "dag" kanske.
Fredag (väl?)
Vaknade upp och kände hur jag bara kom närmre och närmre måndag, skolan, stress, press, ja, ni vet... Förträngde känslan rätt snabbt eftersom att det är smartast att leva i nuet. Gjorde lite kaffe och berömde mig själv för att jag steg upp innan klockan slagit 12. Det funkade.
Sen hände det inte mycket kan jag lova... Åt pommes och klurade på vad jag skulle hitta på till kvällen. Tjing tjong så blev det kväll och då drog jag och Moa till Norrköping och mötte Pontus, David och ööööh... en Namnlös person. Nejjemen, minns inte.
SEGT. Försökte hitta ställe till kvällen att vara på. Tillslut gjorde vi det, en så kallad "fest" blev det.
Jag mådde bra till en början men stressade väl med drickan så det slutade i spya och en sovandes Mirre i köket.
Men sen vaknade jag och mådde lite bättre iallafall, alltid nått liksom.
Great, det går bra för mig.
Tåget hem blev det tjejsnack med Moa och NU vill jag DÖ för jag mår SKIT och ja, det är KUL att skriva med stora bokstäver ibland.



06.37
Snabbt tiden går...


DAMN jag ska till Norrköping med Cissi idag på dagen. Hur ska jag orka?

Ryd

Nadde vaknade klockan tre så vi skjöt upp vår träff. Men det gjorde mig inget eftersom jag ändå var så sjukt seg. Segheten fortsatte så jag segade igenom hela dagen tills jag drog till stan och mötte Johanna och Sara. Efter ett tag sprang jag till bussen som gick vidare till Ryd. Där blev det chill med Yasse, Bette, Joel och Jakob-Cpungar hela högen, men jag gillart.

Idag när jag åt smörgåsgurka kom jag och tänka på hur jobbigt (och kul...) det skulle vara ifall jag tappade ut hela burken på golvet och alla gurkor bara flög överallt och "saften" som gurkorna ligger i ba SPLASHHH... Tänk er de största burkarna nu alltså. DET måste hända någongång innan jag dör fan.


Gudmurgun

Damn vad segt då.
Är vaken, men ändå inte vaken. Ni fattar...

Uhm. Idag ska jag ta mig in till stan för att träffa Nadde. Vad vi ska göra är det ingen som vet men blir väl en runda där och sen en fika efter det, om jag får gissa.
Egentligen oooorkar jag inte ta en dusch, klä på mig och allt sånt där men eftersom att jag har kommit på att:
Viljan går före orken, så tänker jag inte dissa Naddu bara för att jag inte orkar gå utanför dörrn egentligen.
Bra tänkt Mirran. Yayz, skulle haft chillkväll hos Joel ikväll men blev lite problem så vi skjuter upp det tills nästa vecka istället. Okey, fint. Nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll istället... HU HU aja, det blir att ta dagen som den kommer lite då!


Pews.


Min blogg ligger nog etta på "Tråkigaste bloggarna"-listan...

Men synd att jag inte bryr mig då!... HA.

Eh.

Jag är typ... asstressad.
Känns som jag ska hinna träffa massor folk innan skolan börjar och imorgon är det torsdag=Nästan helg=Skola jättejättesnart?
Alltså :(
Vem orkar? Inte jag iallafall.

Idag har jag iallafall träffat Lisu. Vi försökte komma på någonting att göra i Linköping men utan någe vidare resultat slutade det med att vi hade en sån där cp-konstig-kul-dag ändå. Så jag klagar inte.

När jag kom hem från henne kom min brur in med en fet godispåse och frågade ifall vi skulle se på film. Det händer inte särskilt ofta så ja, det blev lite chill med ponken va.


NU:
Musik, block & penna.



Säger bara orka

Oke, ingen bra start på denna tisdag...
Ligger fortfarande i sängen och måste snart upp för vi ska iväg och fota en jävla "syskonbild". KUL VA? Jag viiiill inte vara med på bild. Lusten finns inte nåååågonstans.
Det blir inte bättre av att mamma inte vet när vi ska åka eller nånting, så planera min dag kan jag inte riktigt göra... Hinner jag fika med Moa och sen dra till Norrköping kl 17? "JAG VET INTE, VI FÅR SE."
Alltså, jaha? ...
Aja, återstår att se.

Igårkväll drog jag iväg till Norran för att träffa Daviiiiid. Pigga_klubben vare kan jag lova... Typ inte somna vid tvn nej då. Nae men rädda min kväll lite iallefall :)


Å nu ska jag äta pommes som mamma har gjort, hehe pommes varje dag...
Ska sluta med det efter lovet, aight.

Chokleaead


Hejhejhejhej.
Jag drar till Lidl och köper CHOKLAD nu.

Äckelpäckel söndag

Jaha, så var det söndag igen. Veckorna går snabbt nu för tiden... Men det är bra. Solen skiner idag och det är uuunderbart. Att lite ljus kan påverka en så mycket, det är väl helnajs.
Mh, idag mår jag sådär. Kanske som jag förtjänar men efter några liter vatten tror jag att jag mår bättre. Så nu blir det att ösa.
Igårkväll spenderades först hos Josefin som hade fest. Sen drog jag och Moa till Skylten. Vi var partydjuren nummer ett då. Kvällen var najs med najs folk. Härligt härligt.
Idag är inte lika najs, bråkar med mamma som vanligt och har ingenting att göra...
Jävla mamma, hon kan verkligen dra ner en till botten.

Fuck henneee rååå. Aja full fart nu va, LOV FÖR FAN!

Det går frammåt... Men med vad? Livet?

Abuuu.
Känns typ som att jag håller på att krypa ut ur mitt ide som jag kröp in i vintras, innan jul och det. Jag isolerade mig ju nästan. Men nu är jag påväg ut igen. Påväg mot bättre tider liksom. Det gäller att vara positiv för att komma nånstans, så det kör vi på. Aah... Kom nyss hem och har inte vart hemma på hela dan, blivit värsta tjejen som har grejer inbokade hela tin ujujuj neh skoja va. Drog till Per efter skolan och sen hem och sen kalas i mindre än en timma, sen drog jag till Skylten och träffade Moa och co. Skylten sög min kuk så vi stack och hade ingenstans att vara... Drog till BK och frågade en fullis om 20 kr till pommes och vi fick 20 kr var, vi äger så jävla hårt aharå. Blev fett glad, sken nog som en sol skulle jag tro. Deee najs som fan... Den här dagen har verkligen vart skön alltså. Varet nöjd med min tillvaro exakt hela dan förrutom när jag var ensam i skolan i typ... En timma kanske. Men naaah. Allt flyter på och jag typ... Glider omkring som en slajmboll.


Bild på Moa endast för att hon är en wiktigt bra tjej hihi hoho haha. 




PS
Blev klar med uppsatsen!
DS

Fredag den 13e

Lovar att nästan alla har det som rubrik i sina ínlägg idag... Å till och med jag. Mjaaauwp.
Har inte hänt någonting dåligt än så länge, förrutom att jag försov mig men det gör jag ju varje dag, så nejjeh. Aah... Är i skolan idag. Ensam från klassen med några snubbar från Tomten, andra IT-media klassen alltså. Men dem känner jag inte så det gör inte saken bättre direkt. Fast, Per kommer snart så det är ju chill. Och så kom Joel hit förut istället för att ha idrott. Han rädda mig ett tag iallafall. Bra bra.

Idag klockan halv fem ska jag iväg på 40års-fika... Erkänn det låter wiiiktigt woligt? Nehejru... Hela dagen sabbad, fast jag tror att jag kan dra därifrån hyffsat tidigt och kanske göra nånting woooligt ikväller... Kanske. Vi får se hur det blir med det, Och med allt annat. Iochmed 40års-fikan som jag tänkte på när jag satt på bussen idag kom jag och tänka på en massa gamla skitsaker som jag har förträngt, och inte sagt till nån. Jag kom på att min uppväxt har vart upp och ned. Ofta jag kommer på det en sån här dag? Galet galet och jätttejätteintressant.

Sammanhängande inlägg, som vanligt!!!!!!111...

Ah shit, helt tyst här inne. Jag har ingen att prata med, det är jobbigt tycker jag.

Tjiiing! Jag har en plan:
Skriva den där 2sidorsuppsatsen jääävligt snabbt och sen dra hem innan tre. Lyckas jag?


...Jag återkommer.
Spännande va?

Design!?

Jääääääävla fittdesign och HTMLFUCKINGKODER nae funkant'te. Tare en annan dag, tjao.


Daaamn, grått hår

Har INGET vettigt att skriva.
Skippade skole idag, drog till Sara och Emma som färgade mitt hår.
Är gråhårig, riktigt grått alltså. Riktig kärring. Tant Mirre, tja? Pinsamt.
Har migrän.
Träffade Mumladesh idag, pommes, godis och hårsprej.
Nu blire duschen och sen soven kansken, pallar man skola imorgon? Det är frågan.
Ska vara klar med en uppsats på 2 sidor imorrn och jag har inte ens intervjuat någon än. Bra eller BRA?



...Eller bRa?


"Du ser ju ut som en tant, Mirre"
/Mamma & mammas kille för en minut sedan...

Love.

Kule lista

Ditt namn: Mirre.
Längd: Ca 168.
Spelar du något instrument: Gitarr.
Vem är snyggast: Din mamma tihi.
Vem vet mest om dig: Typ Anna och Lisa.
Vad vill du ha just nu: Sommarlov!!!!!!... Damn.
Vilka sjukdomar har du: Migrän jao.
Fobier:  Tunna servetter & blött papper. EUUUW.
Känner du en snygg tjej: Jafan. Många.
Har du körkort: Neehej.
Åsikt om jultomten: Söt naken.
Tycker du att du är attraktiv: Nae fifaan.
Din hårfärg och frisyr: Typ blont/gult/orange, fågelbo nummer 1 med några enstaka druddar i.
Skolväska just nu: En brun som blir helt kantig pga fettedatorn.
Har du glasögon: Naop.
Hur ser din plånbok ut: Just nu busskortsficka eller vad det heter. Ni vet.
Favorit tv-program: Andra Avenyn <3
När ska du festa nästa gång: Helgen I think.
Vad köpte du senast: Pommes, fniss.
Hur mycket pengar har du: Nästan inga, alldeles för lite.
Hur svarar du i telefonen hemma: "Aah hallå" typ.
Stjärntecken: Firrefisk.
Ögonfärg: Breeeuuwn.
Kroppsform: Fäättig överallt.
Kall favoritdricka: Coooola och Loka.
Varm favoritdricka: Kaffe och te tycker Mirre är gottan.
Säger ofta: "UEEEEEEÄÄÄÄEUUEHEUHU!!!!!!!"" Jag gör mest _konstiga_ ljud...
Saknar du någon: Aafan.
Du fikade senast: Jag fikade senast? Vad? VA? Kaffe? När?
Senast sedda film: Mitt minne... SVEK.
Hur känner du dig nu: Uttråkad till max, lär väl börja pratamed med mig själv snart...
Kan du laga mat: Litegranna sisådär. Ibland är jag kung ibland... Gåre sämst.
Vad tycker du om fötter: Fötter? Otrrrrroligt sexigt. Väldigt mysigt att gosa med, slicka lite på och så.
Är du smart: Ha-ha.
Snarkar du: Tror inte det.
Är du aktiv i skolan: Hahahaaaaahaaaaaaha.
Lesbisk: Noooope.
När och varför grät du senast: Duunt remembööh, grät väl av att jag skratta så mycket för nån dag sen eller så, skulle jag tro.



Yayz, det var en wiiiktigt woooolig lista tycker jag. Njaa.
Rast snart å nån är sugen på cancerpenneeh...

Just ja, ska ju på gitarr idag, orkar INTE.


Från i somras. Hade badat och hittade inte handduken, fifan vad kallt det var! :s

Intressant

Min blogg är typ död, precis som min bilddagbok. Men det är väl ett tecken på att jag börjar skaffa mig ett liv kanske, så det är väl bra skulle jag tro. Whatever.
I måndags drog jag till skolan och fick reda på att vi som inte har någon praktik skulle få jobba med en jäääättetråkig uppgift hela veckan. Sara och Erika fixade APU-plats så de stack så jag var ensam tills Perkan kom och räddade mig. Tror det var i måndags jag var ungefär en sekund ifrån att spränga min kissblåsa. Allvarligt, DOG på bussen hem. Den tjocka tanten bredvid mig måste trott att jag var meganervös eftersom jag satt där och vred på mig som fan, bara för att inte blåsan skulle hamna i kläm. Chillade hemma ett tag innan jag drog mig till Norrköping för att leka med Pontus och David. Aah lite dött, men det var chillan ändå.
Igååår var jag i skolan igen, men inte så länge. Drog och käkade en fet pommes med Moa efter och sen hem och sen drog jag till Bigge. Yeeman.

I N T R E S S A N T

Lölz.

Eh, kom till skolan för ett litet tag sen. Skuuuulle vart i tid OM inte 14 hade segat så jävla mycket. Fattar inte grejen med 14bussen, alltid sen och alltiiid proppad. Hah, kul igår när den var helt överfull och alla tanter stod och klagade och pustade. Haha aah det var typ kul tyckte jag.

Puss ska nog ta bort bluggen.

 LOV SNART FAEN, att jag inte tänkte på det. Nu känns allt lite enklare.



Tur att jag slutar 11.15 idag. Ensam_tjej_i_skole_idag
Ingen från min klass är ens här :((((((

Bra humör yes

Tjjjjjenafan.
Är på bra humör fast varför vet jag inte men det är asnice så det är ingenting jag behöver undra. Nah.
Jauu. I fredags var jag i Norrköping som sagt. Det var chill till en början fast mot slutet hade vi ingenstans att vara och allt var typ döööött så jag drog hem med ett tidigare tåg. Träffade Moa och Erika i Linköping ett tag istället tills jag drog hem.
Halft misslyckad kväll men säger som alltid när det blir så: Bättre än att sitta hemma och ruttna.

Lördagen började med att Olga ringde och frågade om vi kunde ses. Var lite död men vi drog till Ikano iallafall. Hade saknat bryyyden så det var nice. På kvällen drog jag, Moa och Emelie till Skylten. Träffade kul folk och söp så den kvällen var rätt lyckad. Idag vaknade jag upp lite bakis men det gick över rätt snabbt efter några liter vatten och några tabletter. Drog till Ikano igen fast med mamma. Köpte en tröja jag la undan igår och letade efter kläder till mamma men hon har blivit sviiiiintjock så vi bestämde oss för att shoppa en annan dag, då hon blivit smal igen. HAHA. Stackars.

Snart kommer Patte hem med pizza. Det gjorde mig lite mer glad, haha wohooohohohohohoohoho peppa med mig? Nahe nae alla är typ deppiga förutom jag. Deppungar som spenderar sin tid på att deppa VAH.


Mirre just nu.

Kliniskt rent kan jag lova

Jag säger bara jääävlar.
Mitt rum har aldrig vart så rent som det är nu.
Istället för att gå till skolan och ha friluftsdag idag stannade jag hemma och vaknade vid 10 och började städa. Blev klar nyss så hela dagen gick åt det. Har burit ut en stor flyttkartong (Som höll på att gå sönder...) med grejer jag inte behöver ha, men ändå inte kan slänga + två stora ICA-kassar. Jag bar även ut mitt feta skrivbord + den stationära datorn + ett gammalt tvbord jag haft som hylla typ. Nu är det typ... TOMT. Det ekar nästan vafan. Men jag ska fixa en stor spegel och småhyllor och en stor växt. Så det löser sig inom kort skulle jag tro. Ikea snarast då. Mmmmh. Kan fortfarande inte förstå det. JAG HAR VERKLIGEN STÄDAT PÅ RIKTIGT!!!! Wah. Inte mosat allt under sängen och dammsugit lite slarvigt. Nu äre allvarliag grejer här va.
HAH.


Har precis duschat och ska fixa mig nu. Ikväll drar jag till Norrköping. Lär bli feeeett.

Yayz, tjarå.

Full fart hela dan

Började med skola, en lektion och sen stannade jag kvar lite längre för att fixa en powerpoint med Jennie och Belinda men aaaallt sket sig så vi blev långt ifrån klara. Efter det bussade jag hem och sen in till musikskolan för att spela gitarr. Första lektionen och jag kände mig som ett mongo, särskilt när jag fick klippa av mina långa naglar azzzzz shiiiit omg liksom. Jau, blir väl ett bra tidsfördriv i varje fall.
Jaop, sen hem och sen tog jag 17-tåget till Norrköping. Mötte upp Nadde, Shima, Victoria och Lina. Vi började med pommes och sen hem till dreadskvinnan Shima. Blev vattenpipa och massa sommarmusik. Shima firrade några dreads på mig i underhåret också men inte många så det är inte så märkvärdigt men ändå! Hela mitt hår är ju ändå i en enda stor tova, hah. Sen blev det pommes igen. Vi är tjocksmockarna nummer ett kan jag lova. Men fette nice dag och jag äääälskar Norrköping. Det är fan skillnad på folket. Ska dit och kirra en grej imorrn också och träffa nördarna lite va.


Shabbababa, är kissnödig och har jeedeont i huvudet. Hey.

Är

Är på bättre humör idag.
Är stressad för att jag inte har hittat nån APU praoplats tills nästa vecka än.
Är hungrig även fast jag nyss åt frulle.
Är glad för att jag ska till Norrköping och leka idag.
Är trött för att jag typ inte har vaknat än.
Är lite seg för jag har ont i magen.

Ja.
Onsdag alltså.


Olika strumpor och rena skor är grejen.

Kanske är det själva relationen jag saknar

Damn.
Fick nyss en sån där... Saknapappaattack. De kommer lite då och då, ganska sällan, men när de väl kommer så känns det.
Lika patetiskt varje gång;
Tar några djupa andetag, gråter en skvätt och sen äre nya tag som gäller igen.

Kunde vart enkelt men nu är det inte så.
Men å andra sidan, kunde det vart värre.
Det går inte om bara en kämpar och försöker... Det blir liksom som två halvor varav en av dem vägrar samarbeta.



Inte ens värt å skriva här eller ah, över huvudtaget. Fökk ju.



 


Fredagsklubben fast det är tisdag!

Ha
Ha
Ha
Ha
Ha


Typ bäääst dag.
Trodde den skulle suga med tanke på hur trött jag var första lektionen då vi hade matteprov som gick åt rövhålet menneh chillade tills lunch sen var det dags för medieproduktion och då fick vi börja med att spela in en låt i studiogrejsimojen med massa coooula ljud och sånt. Väldigt seriöst med Bäbä vita lamm... Bäst när jag inte kunde hålla mig ifrån att skrika "MOHAMEEEED" i slutet av låten. Mohaha... Sen fick jag och Moa den brillianta idén om att ha eget radioprogram så vi knallade in i studion och drog på oss mick och hörlurar och snackade skit med fina dialekter tills det spårade ur något och lärarn drog på högtalarna som sitter typ över hela skolan vid kiosken där nere. Det innebar att alla där nere hörde oss hahah tror inte jag har skrattat så mycket på länge alltså. "Välkomna till MM radion idag ska vi ge er frukosttips... MMM-Mirre & Moas mackor!!!!" Ahahah ändå bäst när ingen såg oss där nere och vi pekade ut massa och ba "DU DÄR I RÖD JACKA, JAA DU!! Det är Gud som talar från högtalaren!"
AHAHAAHH men okej, nog om det fan.

Åkte hem efter skole iallafall. Var fette trött men det hindrade mig inte från att dra till Ryd för att träffa Bette, Yasse och Rachel. Blev vattenpipa och snack, asnice och träffa brudarna jaooop.

Va nu?

Vaknade klockan fem idag. Sent va? Ah tjena, eller hur.
Tänkte kolla igenom matten menneh nu blev det så att jag segade en lång frukost istället. Men eftersom att jag är klar nu så tar jag en tidigare buss till skolan tror jag, får väl kolla matten där istället...
Jag hoppas iiiiinnerligen på att solen kommer att skina lika mycket idag som igår. Det var ju helt galet nice ute igår om man bortser från kylan. Mer sol vill vi ha, aiight!


Tur att man inte ser hur förstörd och trött jag egentligen är på den här bilden. Fniss.

Jag hatar att passa tider

... Men det visste ni väl redan med tanke på att jag kommer försent 24/7...
Faaaaaast idag vet ni tjejor och killar, var jag i skolan 20 i fööökking åtta! Fick skjuts av Patte för jag inte pallade ta bussen så jag var rejält tidig.
Jag och Moa drog till Elle efter första lektionen. Hon har skaffat sig en jääättemysig lya nu och jag är bajsavis. Jag. Vill. Flytta. Nu.
Chillade lite te hemma hos henne innan vi begav oss till Ikano/Rusta osv... Sen blev det stan och sen pommes på Donken i Johannelund. Pommes andra dagen nu då. Beach 09 liksom... Yaho.
Nejjemen... Godisförbudet gick ju inte så bra det heller... Höll mig mån, tis, ons, tors men sen sprack det. Börjar om på nytt imorrn, aight... Jag suger.
Har typ klagat på att jag inte har några kläder för att allt ligger i tvätten och jag måste tvätta själv så idag hade jag faktiskt tvättid klockan fyra och det var bannemig på tiden men höll jag den tiden? Naaeeva. Drog dit runt 20 i sex istället... Men det löser sig. Det var så länge sen jag tvättade så jag kom inte ihåg vilka knappar jag skulle trycka på så nu lär jag väl spränga hela tvättstugan.

Whatevah, åt nyss nudlar och mammas nybakta bröd som jag inte kunde motstå... Ehe, ni kan gissa om jag är mätt. Pommes nyss med jöhö. Aah tjaaaaa, är jäävligt stressad. Har matteprov imorgon också.
HOOOOPPSAN med stora bokstäver.


Soooooooommmmmmmaaaaaaar


Bra helg det här

Igår började dagen med att jag fick vara barnvakt åt Marcus som i stort sätt bara grät hela tiden. Det var inte så roligt nah senare drog jag och Moa till Mjöööölby och hämtade dricka. Blev att vänta på tåget hem i 20 år också. Gutt. Sen mötte vi partydjuren hemma i rese och sen fick vi vänta i 20 år till tills sedan bussen till Ljungsbro kom. Partey hos Oliver, chill och skojsidojsi! Folk från klassen och några andra. Hiehi, gillar min klass massor!
Yeepp. Idag blev det BK med Emilia och sen godis som efterrätt. Mmh satt asfint idag kan jag lova.

Nu peppar jag skola imorgon... Eller nae.





RSS 2.0